+316 138 989 91

Evenementbeveiliging

Steeds meer organisatoren van evenementen krijgen te maken met strenge (vergunning)eisen van de kant van de locale of landelijke overheid. Alpha Vigilanti kan u helpen aan die eisen te voldoen. Beveiligers van Alpha Vigilanti zijn speciaal opgeleid in het omgaan met grote groepen mensen in verschillende omgevingen.

De sleutel tot een veilig evenement is de coördinatie en communicatie, vooral met locale hulpdiensten zoals de politie. Door samen met hun vooraf alle risico’s goed te inventariseren kan een duidelijke briefing worden gehouden waarin onze beveiligings-medewerkers worden voorzien van de nodige instructies die naadloos aansluiten op de wensen van organisatoren, overheden en hulpdiensten.

Niet alles is te voorkomen en mocht er zich tijdens uw evenement toch een probleem voordoen dan zal dit snel, adequaat en discreet worden behandeld zodat de doorgang van uw evenement geen seconde gevaar loopt en uw overige gasten er geen last van hebben.

U wilt uw personeel en gasten vriendelijk ontvangen, echter wilt u er ook zeker van zijn dat er daadkrachtig wordt opgetreden en er geen ongenode of ongewenste gasten, op welk uur van de dag ook, het evenement bezoeken. Ook het meevoeren van verboden en/of ongewenste voorwerpen, goederen en/of stoffen wilt u tegengaan. Daartoe beschikt Alpha Vigilanti over beveiligers die verbaal goed onderlegd zijn en veel ervaring hebben in het fouilleren en visiteren van bezoekers. Indien gewenst uitgerust met detectie materiaal om bijvoorbeeld waoens op te sporen. Ook is de inzet van drugshonden mogelijk.